Vanheusden over Standard tegen Anderlecht: ''We kijken allemaal uit naar zondag''

Vanheusden over Standard tegen Anderlecht: ''We kijken allemaal uit naar zondag''

20-10-2023 21:30

Zondag is het tijd voor de strijd tussen Standard en RSC Anderlecht. Standard-aanvoerder Zinho Vanheusden kan niet wachten tot die wedstrijd. De verdediger van Standard deelde zijn gedachten over de beleving van de wedstrijd.

''De Clasico blijft een wedstrijd als elke andere... ook al is het geen wedstrijd zoals alle andere (lacht). We kijken allemaal uit naar zondag'', vertelde Vanheusden aan DH Les Sports.

''Het is de gemakkelijkste wedstrijd qua motivatie, het is niet nodig om grote toespraken te houden'', zei Vanheusden, die denkt dat iedereen gemotiveerd zal zijn voor de ontmoeting met paars-wit.

Standard treft een Anderlecht in vorm. Paars-wit staat 2e in de Jupiler Pro League met 21 punten uit 10 wedstrijden. ''Persoonlijk vind ik dat het altijd beter is om een Clasico te beleven als beide teams in een goede spiraal zitten'', aldus de aanvoerder van Standard.

Standard staat 8e in de Jupiler Pro League, maar heeft een sterke reeks achter de rug. Zo werd er in de laatste 6 wedstrijden niet verloren en won Standard 3 keer.