‘Boniface (ex-Union) maakt indruk, West Ham, Brighton en Newcastle volgen spits’

‘Boniface (ex-Union) maakt indruk, West Ham, Brighton en Newcastle volgen spits’

20-10-2023 22:59
2

Victor Boniface, de voormalige spits van Union SG, heeft zich flink in de kijker gevoetbald bij Bayer Leverkusen 04. , Newcastle United en West Ham houden de 22-jarige Nigeriaanse spits nauwlettend in de gaten, weet transferjournalist Ekrem Konur.

Boniface kent weinig moeite met zijn overstap van de Jupiler Pro League naar de Duitse Bundesliga. Boniface wist dit seizoen in totaal al negen keer het net te vinden, dit is in de Premier League niet onopgemerkt gebleven.

Voor Brighton, Newcastle en West Ham belooft het een flinke opgave te worden om Boniface over te nemen van Leverkusen. Boniface kwam in de zomerse transferperiode over van Union voor een bedrag van 20,5 miljoen euro. Volgens transfermarkt heeft Boniface nu een transferwaarde van 40 miljoen euro en een contract dat doorloopt tot 2028.

Boniface heeft tot nu toe een groot aandeel in de koppositie van Leverkusen in de Bundesliga. In zeven gespeelde matchen in de Duitse competitie wist Boniface al zeven keer het net te vinden, ook leverde hij twee assists af in de Bundesliga.