Angst bij Napoli voor exit Osimhen (ex-Charleroi): ''Twee nodig voor tango''

Angst bij Napoli voor exit Osimhen (ex-Charleroi): ''Twee nodig voor tango''

20-10-2023 10:55
1

SSC Napoli vreest voor een vertrek van Victor Osimhen. De 24-jarige topspits, die in het verleden bij RSC Charleroi speelde, ligt nog tot de zomer van 2025 vast in Napels, al is het de vraag of hij die periode uitzit.

Napoli is al geruime tijd met Osimhen in onderhandeling over een nieuwe verbintenis. De Italianen willen het contract van de Nigeriaan koste wat kost openbreken voor het laatste contractjaar ingaat. Voorzitter Aurelio De Laurentiis spreekt zijn angst voor een exit uit. "Ik ben er nooit gerust op geweest met Osimhen. Er zijn twee mensen nodig om de tango te dansen. Als zijn houding is veranderd, kan ik daar weinig aan doen", zegt hij tegen Italiaanse media.

De Laurentiis maakt een vergelijking met Kalidou Koulibaly. "Die heb ik ook op het laatste moment verkocht." Napoli is er veel aangelegen om te verlengen met Osimhen, niet in de laatste plaats omdat de spits een marktwaarde van 120 miljoen euro vertegenwoordigd. Als hij niet bijtekent, is komende zomer de laatste kans om hem voor veel geld te verkopen.