'Simeone gelinkt aan vertrek bij Atlético, mogelijk gevolgen voor Felix'

'Simeone gelinkt aan vertrek bij Atlético, mogelijk gevolgen voor Felix'

17-10-2023 13:44
2

Diego Simeone is zijn opties aan het overwegen en staat mogelijk voor een vertrek bij Atlético Madrid, dat meldt het Spaanse medium Sport. De Argentijn staat sinds 2011 aan het roer bij Los Colchoneros, maar zou nu in beeld zijn in Saudi-Arabië.

Simeone staat nog tot medio 2024 onder contract bij Atlético en momenteel worden de onderhandelingen gevoerd. Volgens The Catalan Daily zal Simeone nog niet uit de hoofdstad vertrekken, maar zijn zaakwaarnemers zouden contacten hebben in Saudi-Arabië, waar momenteel de opties worden verkend voor een overstap in 2025. Het is niet uitgesloten dat Simeone bijtekent in Madrid, maar het lijkt erop dat er een einde gaat komen aan zijn lange verblijf bij de club.

Ook gaat de krant in op het effect dat dit kan hebben op de toekomst van João Félix bij Atlético Madrid. FC Barcelona zou interesse hebben om de huurdeel van de aanvaller om te zetten naar een permanente overstap, maar Atlético zou hierbij eerst willen toezien of een eventuele nieuwe trainer het wel ziet zitten in de Portugees.