'Liverpool houdt rekening met Salah-exit en heeft droomopvolger in vizier'

'Liverpool houdt rekening met Salah-exit en heeft droomopvolger in vizier'

16-10-2023 11:25
1

Liverpool sorteert al voor op een mogelijk vertrek van Mohamed Salah. Bij een daadwerkelijke exit hebben The Reds al een vervanger op het oog: Bayern München-aanvaller Leroy Sané.

Afgelopen zomer werd er een Saudisch bod van 150 miljoen euro op Salah afgeslagen. Bij Liverpool heerst het gevoel dat de kans bestaat dat de Egyptenaar volgende zomer wel weggaat. Om die reden heeft de Engelse grootmacht de markt alvast verkend. Manager Jürgen Klopp zou zeer gecharmeerd zijn van Sané, die bovenaan de lijst prijkt.

Volgens BILD is een winters vertrek van Sané uitgesloten en bepaalt de 27-jarige aanvaller komende zomer of hij nog een buitenlands avontuur aangaat. De 56-voudig international van Duitsland geldt in Liverpool als een potentiële recordtransfer. In Engeland zou bekend zijn dat Sané niet voor minder dan negentig miljoen euro op te halen is.

Naar verluidt heeft ook Real Madrid Sané op de korrel, maar denkt Klopp hem te kunnen overtuigen om terug te keren in de Premier League. Sané speelde tussen 2016 en 2020 bij Manchester City.