Clement ambitieus met Rangers: “Wil alles winnen met alles wat ik doe”

Clement ambitieus met Rangers: “Wil alles winnen met alles wat ik doe”

15-10-2023 21:39
3

Philippe Clement, gloednieuwe hoofdtrainer van Rangers FC, vertelt wat hij als hoofdtrainer zijn nieuwe team gaat bijbrengen. Clement legt tijdens de persconferentie van Rangers de nadruk op het vertrouwen dat zijn club moet gaan krijgen.

Clement vertelt dat hij zichzelf als een absolute winnaar ziet. “Ik wil alles winnen met alles wat ik doe, dat is de mentaliteit die ik aan mijn spelers wil geven. Ik wil mijn spelers overtuigen van hun eigen kwaliteiten want ik zie meer kwaliteit in dit team dan er tot nu toe wordt getoond”, deelt Clement via de officiële kanalen van de Rangers.

Clement gaat dieper in op het belang van vertrouwen hebben. “Het is belangrijk om vertrouwen te hebben, het is belangrijk om in jezelf te geloven, maar het allerbelangrijkste is hard werken. Er is geen makkelijke manier, niemand wint op een makkelijke manier”, aldus Clement.

De voormalige hoofdtrainer van Club Brugge en KRC Genk, sluit als volgt af. “Het is een competitieve sport, het is een sport waar je veel discipline voor nodig hebt. Je hebt veel hard werk nodig, iedere dag. Als ik hier naar de muur kijk en de titels van deze club zie, dat zijn de dingen waar ik van hou. Ik ben een winnaar en ik wil prijzen winnen”, besluit Clement.