Tedesco over De Rode Duivels: “Nieuwe situatie was niet gemakkelijk, nu één groep”

Tedesco over De Rode Duivels: “Nieuwe situatie was niet gemakkelijk, nu één groep”

15-10-2023 20:42 Laatste update: 20:42
1

Domenico Tedesco, de bondscoach van De Rode Duivels, vertelt over de huidige stand van zaken. Tedesco blikt ook terug op zijn beginperiode, volgens Tedesco is een plaatsing voor een EK geen vanzelfsprekendheid.

Tedesco blikt terug op zijn beginperiode als bondscoach van De Rode Duivels. "6 maanden geleden hadden we een nieuwe situatie die niet gemakkelijk was, want een deel van de gouden generatie was gestopt. Maar we vormen één groep en dat stemt me tevreden", citeert Sporza Tedesco.

Tedesco geeft verder aan dat hij ook de match tegen Zweden wil winnen met De Rode Duivels. “We willen onze groep winnen. Er zijn geen geschenken die we zullen uitdelen en is er geen tijd te verliezen”, aldus de bondscoach.

Tedesco sluit af door te vertellen dat hij niet direct geneigd is om te gaan experimenteren bij De Rode Duivels. “Je kunt iets testen, maar ook om te verbeteren. Er zullen geen vreemde dingen gebeuren. Je kunt een drietal extra spelers oproepen, ja. Dat kan, maar het hoeft niet”, besluit Tedesco.