Vertonghen over De Rode Duivels: “Toekomst van het Belgisch voetbal heel mooi”

Vertonghen over De Rode Duivels: “Toekomst van het Belgisch voetbal heel mooi”

15-10-2023 20:04
1

Jan Vertonghen, de 36-jarige centrale verdediger van RSC Anderlecht, vertelt over de nieuwe generatie Rode Duivels. Vertonghen is zeer te spreken over de nieuwe lichting bij De Rode Duivels. Volgens Vertonghen is de overgang perfect gegaan.

Vertonghen uit zich zeer tevreden over de generatiewissel bij De Rode Duivels. “De ontwikkeling van de jongeren is geweldig, de overgang is perfect gegaan. Veel jongens zijn gestopt, de nieuwkomers zijn geweldig in dat gat gesprongen”, citeert Sporza Vertonghen.

Vertonghen is onder de indruk van de tieners en twintigers bij De Rode Duivels. "Er is altijd ruimte voor verbetering, maar ze draaien moeiteloos mee. Ik ben onder de indruk van de tieners en twintigers die er nu zijn. De toekomst van het Belgische voetbal is heel mooi", meent Vertonghen.

Vertonghen wordt vervolgens gevraagd of hij een mentor is voor de nieuwe generatie bij De Rode Duivels. Ik ben een aanspreekpunt, maar ik ben zelf deze week ook eens te laat geweest op een meeting. Dat was dus niet het goeie voorbeeld", gniffelde Vertonghen.