Barcelona zet alles op alles: 'Catalanen willen Joao Felix definitief halen'

Barcelona zet alles op alles: 'Catalanen willen Joao Felix definitief halen'

15-10-2023 13:26
2

FC Barcelona gaat deze zomer een poging wagen om Joao Félix definitief over te nemen van Atlético Madrid. De Catalanen zijn na een paar maanden overtuigd van de Portugees. Dat meldt de Spaanse krant Sport op basis van bronnen bij de club.

"We hebben een heel seizoen om een voorstel te doen waarmee we Félix over kunnen nemen van Atlético Madrid", vertelt een bron aan de Spaanse krant. "Wij zijn erg blij met zijn prestaties en hij is populair bij iedereen binnen de club." Félix speelde tot nu toe acht wedstrijden voor Barcelona en daarin maakte hij drie doelpunten en bereidde hij er evenveel voor. 

Atlético Madrid haalde Félix in 2019 voor 127 miljoen euro op van Benfica. Mede daarom ligt een definitieve transfer lastig bij het clubbestuur. De aanvaller ligt niet lekker meer bij de fans en de selectie van Atlético, maar de directeuren willen wel een groot gedeelte van de transfersom terug als hij vertrekt. Barcelona is financieel op dit moment niet op zijn sterkst, waardoor een nieuwe huurdeal meer binnen de mogelijkheden zal liggen.