Goed en slecht nieuws voor Club Brugge: Skov Olsen keert terug na blessure

Goed en slecht nieuws voor Club Brugge: Skov Olsen keert terug na blessure

12-10-2023 19:04
9

Andreas Skov Olsen is dit seizoen één van de uitblinkers bij Club Brugge en lijkt maar niet af te stoppen. Hij kampt echter met flink wat (kleine) blessures, die hem nu ook parten spelen bij de nationale ploeg.

Skov Olsen moest bij Club Brugge al de Europese partij tegen Bodo/Glimt aan zich voorbij laten gaan en had ook tegen Standard, waar hij opnieuw wist te scoren, vaak een pijnlijke grimas. Flink wat blessurezorgen voor Skov Olsen, die nu ook is afgehaakt bij Denemarken.

Op de officiële kanalen kondigt de Deense ploeg namelijk aan dat Skov Olsen niet langer in de selectie zit omdat hij met een blessure zit. Hij wordt vervangen door Jacob Bruun Larsen (ex-RSC Anderlecht). Of het ook om een nieuwe blessure gaat of enkel om rust, is niet duidelijk.

Club Brugge zal alleszins hopen dat Skov Olsen snel weer fit is. De Deen is één van de weinige spelers bij Blauw-Zwart die de weg naar doel makkelijk kan vinden dit seizoen en zit voorlopig na zestien partijen aan tien doelpunten en drie assists.