Noren willen rustig omgaan met Nusa: Moeten hem in de gaten houden

Noren willen rustig omgaan met Nusa: "Moeten hem in de gaten houden"

12-10-2023 18:00
3


Club Brugge is bezig aan een druk seizoen en moest al afrekenen met flink wat blessures. Ook voor Antonio Nusa, die enkele wedstrijden langs de kant stond en flink wat rust kon gebruiken. Dat lijkt men ook bij Noorwegen begrepen te hebben.

Nusa zit momenteel verveeld met een rugblessure en kwam daardoor de laatste weken amper tot niet in actie voor Club Brugge. Hij lijkt inmiddels wel weer hersteld te zijn en werd opgeroepen voor Noorwegen. Daar was hij de voorbije partijen nog een sensatie, maar lijkt hij ook niet meteen veel minuten te gaan krijgen.

Zo gaf Bondscoach Stale Solbakken aan dat men bij Noorwegen voorzichtig zal omgaan met Nusa, die met Noorwegen donderdag in actie komt tegen Cyprus. "Hij is in ieder geval geen speler die de 90 minuten kan vol maken", klonk het bij Nettavisen.

Ook goed nieuws voor Club Brugge, dat contact blijft houden met de Noorse bond over Nusa. "Onze medische diensten houden contact. We zullen hem alvast goed in de gaten moeten houden want sinds de vorige interland-break maakte hij slechts een beperkt aantal speelminuten", aldus Solbakken.