Geraerts kent goede start bij Schalke 04 en wint oefenmatch ruim van Heracles

12-10-2023 16:16
2

Karel Geraerts is goed begonnen bij Schalke 04. De voormalige hoofdtrainer van Union SG won in een oefenmatch van het Nederlandse Heracles met 4-1. Bij Schalke kwamen Bryan Lasme, Simon Terodde, Kenan Karaman en Sebastian Polter tot scoren.

Geraerts begon op deze manier goed aan zijn avontuur bij Schalke. Toch kwam Heracles in de 10e minuut op voorsprong, Lasse Wehmeyer werkte koelbloedig af na een fout in de verdediging van Schalke. Nog geen drie minuten later scoorde Lasme de gelijkmaker voor Schalke.

In de eerste helft wist Schalke de leiding te nemen. Na 27 minuten spelen zorgde spits Terodde voor de 2-1. Na de rust was het opnieuw Schalke dat aandrong, de ploeg van Geraerts scoorde in de 51e minuut maar dit doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

Zeven minuten later was het alsnog raak voor Schalke, Karaman tekende voor de 3-1 van Schalke. In de 78e minuut gooide Schalke de wedstrijd op slot, via Polter kwamen de Koningsblauen op een 4-1 voorsprong.