Ravych (Cercle Brugge) na teleurstellend telefoontje: “Ik focus nu op Cercle”

Ravych (Cercle Brugge) na teleurstellend telefoontje: “Ik focus nu op Cercle”

09-10-2023 23:20
6

Christiaan Ravych, de 21-jarige centrale verdediger van Cercle Brugge, kreeg een teleurstellend telefoontje te verwerken. Ravych werd niet opgeroepen voor de Belgische Beloften, toch maakte hij veel indruk bij Cercle Brugge in 3-2 overwinning op OH Leuven.

Ravych werd niet opgeroepen voor de Belgische Beloften, terwijl hij eerder wel bij de selectie zat. “Ik weet waarom. Gill Swerts, de bondscoach, heeft mij gebeld en de reden uitgelegd. Het is jammer, maar ik til er niet te zwaar aan”, citeert Het Belang van Limburg Ravych.

Ravych geeft aan dat zijn focus bij Cercle Brugge ligt. Ravych weet hij zich bij Cercle weer in de kijker kan spelen.  “Cercle primeert en ik weet dat ik door te presteren in clubverband weer in aanmerking zal komen”, aldus Ravych.

Ravych sluit af door te melden dat hij aardig wat veerkracht heeft opgebouwd. “Ik heb al vaker tegenslag gehad en die overwonnen, hier ziet ik mij dus wel over. Ik ben daar nu niet zoveel mee bezig. Ik focus nu op Cercle en dan zien we wel.”