Oostenrijk in vol stadion tegenover Rode Duivels, “De ploeg is in topvorm”

Oostenrijk in vol stadion tegenover Rode Duivels, “De ploeg is in topvorm”

09-10-2023 21:50
10

Oostenrijk ontvangt de Rode Duivels in het uitverkochte Ernst Happel Stadion. Er zijn maar liefst 45.000 tickets verkocht. Dejan Ljubicic blikt namens de Oostenrijkers vooruit op het duel tegen De Rode Duivels. Vrijdagavond staan de landen tegenover elkaar in de EK-kwalificatiematch.

De Rode Duivels en Oostenrijk hebben momenteel evenveel punten in Groep F. Beide landen hebben dertien punten na vijf gespeelde matchen. Beide landen moeten nog twee punten behalen om kwalificatie veilig te stellen. “De voorpret is groot. We spelen thuis tegen België en weten dat we onze deelname aan het EK in Duitsland veilig kunnen stellen. We gaan er uiteraard alles aan doen om de wedstrijd te winnen", citeert het Oostenrijkse Oefb Ljubicic.

Met het vertrouwen van Oostenrijk zit het goed, vertelt Ljubicic. “De ploeg is in topvorm, dat zagen we al tegen Zweden. Het wordt uiteraard een spannende wedstrijd. Maar ik ben ervan overtuigd dat dat het ons lukt”, aldus de verdedigende middenvelder van 1.FC Köln. Oostenrijk wist eerder met 1-3 te winnen uit in Zweden.

Er zijn geen tickets meer beschikbaar om de match tussen de Rode Duivels en Oostenrijk bij te kunnen wonen. Het volledige stadion is uitverkocht, dat betekent dat er 45.000 supporters aanwezig zullen zijn. “Ik ben ervan overtuigd dat voor een uitverkocht huis iedereen het maximale eruit haalt”, besluit Ljubicic.