La Gazzetta dello Sport: Gimenez een van de kandidaten op verlanglijstje Inter

La Gazzetta dello Sport: Gimenez een van de kandidaten op verlanglijstje Inter

09-10-2023 18:52

De naam van Santiago Gimenez is gevallen bij Internazionale. Dat meldt La Gazetta dello Sport. De Italiaanse topclub was deze zomer uitgekeken op Romelu Lukaku en zou ni gecharmeerd zijn van de in bloedvorm stekende Feyenoord-spits, maar volgens de roze sportkrant geldt hij niet als de meest logische optie. 

La Gazetta weet dat Inter voorzichtig aan een mogelijke transfer van Gimenez heeft gedacht. Overigens staat niet alleen de Mexicaan staat op de lijst met kandidaten om de voorhoede te versterken. Ook FC Porto-spits Mehdi Taremi geldt als een optie. Zijn komst wordt momenteel waarschijnlijker geacht dan die van de doelpuntenmachine van Feyenoord. 

Met Inter is er wéér een nieuwe club toe te voegen aan de lijst met potentiële toekomstige clubs van Gimenez. Eerder maakten diverse media al melding over interesse van Arsenal, Tottenham Hotspur, Chelsea, Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt, SS Lazio, Real Madrid en ook Atlético Madrid. 

Die gigantische interesse komt allesbehalve uit de lucht vallen. Gimenez is enorm op dreef. De spits scoorde dit Eredivisie-seizoen al twaalf keer. Zondag, tijdens het uitduel met PEC Zwolle, maakte hij er twee.