Vrancken na Gent – Genk: “Ik heb mijn jongens gefeliciteerd, juiste uitslag”

Vrancken na Gent – Genk: “Ik heb mijn jongens gefeliciteerd, juiste uitslag”

08-10-2023 22:21
5

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, blikt terug op de match tussen KAA Gent en Genk. De Jupiler Pro League-match eindigde in een 1-1 gelijkspel. Beide ploegen kozen fanatiek voor de aanval en dat leverde een amusante match op.

Vrancken vertelt dat hij het een erg goede match vond tussen Gent en Genk. “Voor ons is het jammer dat we weer gelijkspelen, zeker omdat we op voorsprong kwamen. Ik heb mijn jongens gefeliciteerd, want we hebben op vele momenten dominant voetbal gespeeld en kansen gecreëerd. Een gelijkspel is de juiste uitslag, maar een voorsprong wil je natuurlijk niet afgeven”, citeert Sporza Vrancken.

Bij de Gentse goal ging doelman Maarten Vandevoordt niet helemaal vrijuit bij Genk. “Bij de goal maakt Vandevoordt een foutje, 9 op 10 keer houdt hij die bal vast. Bij een doelman kunnen alle kleine dingetjes fataal zijn, maar Vandevoordt heeft al heel goede dingen laten zien. Ook vandaag weer. Ik ga hem hier zeker niet op afrekenen”, besluit Vrancken.

Door het gelijkspel blijft Genk nu steken op de zevende plaats in de Jupiler Pro League. Genk heeft na 10 gespeelde matchen 15 punten behaald. Het gat met koploper Union SG is ondertussen zeven punten geworden.