Riemer na Anderlecht – Mechelen: “Topprestatie, dat kon niet beter”

Riemer na Anderlecht – Mechelen: “Topprestatie, dat kon niet beter”

07-10-2023 23:30
39

Brian Riemer, de hoofdtrainer van RSC Anderlecht, kan zijn geluk niet op na de 3-1 overwinning op KV Mechelen. Riemer spreekt van een topprestatie van Anderlecht. Door de overwinning gaat Anderlecht aan kop in de Jupiler Pro League. Namens Anderlecht wist Francis Amuzu in de slotfase een prachtig doelpunt te scoren, van grote afstand stiftte hij de bal over doelman Coucke van Mechelen. 

Riemer vond het een bijzondere avond voor Anderlecht in het Lotto Park tegen Mechelen. “Ik vind dat we een topprestatie afleverden, zeker in de eerste helft. We hadden met meer dan 1 doelpunt moeten voorstaan. Om met een vol Lotto Park Paul Van Himst te vieren met een 3-1-zege met een fantastisch doelpunt... Dat kon niet beter”, citeert Sporza Riemer.

Riemer gaf aan dat hij van te voren al deelde dat Mechelen goed kan voetballen. “Als je ze tijd en ruimte geeft, dan geef je hen ook de kans om te voetballen. Het is dan ook moeilijk om hoge pressing te spelen voor 98 minuten. Ik denk dat geen enkel team ter wereld dat kan doen. Maar over de hele wedstrijd gezien, denk ik dat we het heel goed doen”, besluit Riemer.