LIVE-Discussie: Standard doet het, Price doet Club Brugge pijn (gesloten)

LIVE-Discussie: Standard doet het, Price doet Club Brugge pijn (gesloten)

08-10-2023 12:20 Laatste update: 15:23
148

In de tiende speelronde van de Jupiler Pro League ontvangt Standard Club Brugge. Het belooft een beladen wedstrijd te worden tussen De Rouches en Blauw-Zwart. Vorig seizoen waren hoofdtrainers Ronny Deila en Carl Hoefkens actief voor de andere ploeg. Ook Philip Zinckernagel, de aanvallende middenvelder van Club Brugge, was een sterkhouder bij Standard. Zondag start hij bij Club Brugge. 

Standard ontvangt met Club Brugge twee zeer bekende gezichten, het is nog maar de vraag hoe Deila en Zinckernagel ontvangen gaan worden op Sclessin. Ook voor Hoefkens wordt het een bijzonder weerzien met zijn oude club. Standard heeft de weg omhoog ingezet en gaat proberen dit thuis tegen Club Brugge een vervolg te geven. Sowah start in de basis. Club Brugge verhuurt de winger dit jaar aan de Rouches. 

Club Brugge heeft de laatste drie matchen in de Jupiler Pro League gelijk gespeeld. Matchen tegen RSC Anderlecht, KRC Genk en STVV eindigden alle drie in een gelijkspel. In Europees verband werd er met 1-0 gewonnen van Bodo/Glimt. Het is nu aan de manschappen van Deila om die zege een vervolg te geven tijdens de beladen match tegen Standard. Zinckernagel heeft een basisplaats. Dat geldt ook voor Jutgla. Nusa is weer van de partij, maar begint op de bank.