Klopp komt met hoopvolle update over Gakpo: 'Goede kans op snelle terugkeer'

Klopp komt met hoopvolle update over Gakpo: 'Goede kans op snelle terugkeer'

06-10-2023 19:14

Liverpool-manager Jürgen Klopp kwam op vrijdag op de persconferentie voorafgaand aan het uitduel met Brighton & Hove Albion met goed nieuws: Cody Gakpo is na de interlandbreak weer inzetbaar voor Liverpool. De Nederlande zal wegens zijn blessure niet op pad gaan met Oranje, maar zal dus snel terugkeren bij de Reds.

In de wedstrijd op bezoek bij Tottenham Hotspur, die door Liverpool met 2-1 verloren werd, raakte Gakpo geblesseerd aan zijn knie, waarna hij het stadion uitging met een kniepace. Nu is Klopp dus met een hoopvolle update gekomen: "De brace is er al af. Hij is nog geblesseerd, maar van alle mogelijke scenario’s is dit een gunstige. Er is een goede kans dat hij snel terug is."

Eerder werd bekend dat Gakpo er vermoedelijk enkele weken uit zou liggen, waardoor bondscoach Ronald Koeman hem niet zou kunnen oproepen voor de komende wedstrijden van Oranje. In de laatste interlandperiode kwam de aanvaller van Liverpool nog tot scoren tegen zowel Griekenland als Ierland. Tegen Union (2-0) ontbrak de Nederlander.