Standard-fans jagen Zinckernagel geen schrik aan: Zal alleen maar motiveren

Standard-fans jagen Zinckernagel geen schrik aan: "Zal alleen maar motiveren"

06-10-2023 18:33
5

Club Brugge trekt komend weekend richting Luik, waar de Bruggelingen het opnemen tegen Standard. Een speciale wedstrijd voor Ronny Deila en Philip Zinckernagel, die een warm welkom te wachten staat. Bang zijn ze echter niet.

Er gaan al geruchten over een grootschalige tifo bij Standard voor de wedstrijd tegen Club Brugge. Die zal ook gericht zijn naar Deila en Zinckernagel, die in de ogen van een deel van de Standard-fans hun club hebben verraden. Zinckernagel kijk alvast uit naar zijn terugkeer. "Hoe dan ook wordt het een fantastische middag", gaf hij aan op de persconferentie voor aanvang van de wedstrijd.

Zinckernagel zal hoogstwaarschijnlijk worden uitgefloten, maar dat deert de Deen niet. "Eigenlijk moet je ervan genieten", klinkt het. "Natuurlijk is het speciaal voor Ronny en ik, maar het blijft een match zoals een ander. Eén die ik wil winnen. We hadden allebei een goeie connectie met de fans. Ze waren top, ik had het er enorm naar mijn zin. Ik begrijp hun boosheid en ontgoocheling, maar alles wat ze doen zal mij alleen maar motiveren", klinkt het.

En als Zinckernagel scoort, dan zal hij ook gewoon vieren. "Ik wil gewoon winnen. Van mij mogen ze doen wat ze willen. Ik sta op het veld - hun acties zullen ons alleen maar beter maken", besluit hij.