Deila brengt meer duidelijkheid over blessures van Nusa en Skov Olsen

Deila brengt meer duidelijkheid over blessures van Nusa en Skov Olsen

06-10-2023 17:45
8

Club Brugge zit momenteel met een bijzonder volle ziekenboeg en zag de voorbije weken heel wat belangrijke pionnen uitvallen. Onder meer Andreas Skov Olsen en Antonio Nusa kampen met een blessure. Toch werden zij opgeroepen voor hun nationale ploeg.

Het duo heeft al even last van kwaaltjes en Nusa kwam zelfs al enkele weken niet meer in actie voor Club Brugge. Zij werden wel opgeroepen voor hun nationale ploeg, wat Ronny Deila niet graag zag gebeuren. "Ik heb liever dat ze allebei niet spelen", gaf Deila aan op zijn persconferentie vrijdag.

Deila wil tegen Standard wel een beroep doen op Skov Olsen, maar hoopt dat hij daarna past voor de interlands. Nusa komt zondag niet in actie en Deila wil hem liever ook gewoon in België zien blijven. "Ik heb contact gehad met Solbakken (bondscoach Noorwegen, red.)", vertelt Deila.

"Het gaat op dit moment inderdaad niet om een blessure op lange termijn, maar we zijn het wel eens dat we Antonio moeten beschermen zodat de situatie niet verergert en hij lange tijd out is. De kans is daarom momenteel klein dat hij zal deelnemen aan de interlands", besluit hij.