Gravenberch krijgt staande ovatie bij Liverpool: ''Mooiste goal uit carrière''

Gravenberch krijgt staande ovatie bij Liverpool: ''Mooiste goal uit carrière''

06-10-2023 08:05 Laatste update: 08:06
1

Ryan Gravenberch maakte donderdagavond zijn eerste doelpunt voor Liverpool tegen Union SG en kon daarna op een staande ovatie van het publiek rekenen. Een prachtig moment voor de middenvelder die een jaar lang wegkwijnde op de bank bij Bayern München. Gravenberch voelt zich weer voetballer en daardoor gaat de brede glimlach voorlopig niet van zijn gezicht.

"Dit voelt echt supergoed. Het is de mooiste goal uit mijn carrière tot nu toe", vertelt een van oor tot oor glunderende Gravenberch na de wedstrijd. ''De makkelijkste sowieso.'' Gravenberch gaat ook nog in op wat er voor hem aangepast is nu hij weg is uit Duitsland. "Als je een speler meer speeltijd geeft, dan groeit zijn zelfvertrouwen. Het is een geweldige groep met jonge spelers, dus ik heb het enorm naar mijn zin."

Ook deelt Gravenberch nog complimenten uit aan Liverpool, voor het halen van Dominik Szoboszlai en Alexis McAllister als zijn compagnons op het middenveld. "Heel erg fijn. Ze hebben het geweldig gedaan door zulke spelers te kopen. We zitten er ook zo lekker in." Gravenberch kreeg een staande ovatie van de Liverpool-fans na de wedstrijd en dat nadat hij zo lang de bank moest warmhouden in München.Dit betekent heel erg veel. Ik ben zo blij dat ik hier nu ben."