'Rangers FC denkt aan Jansen (50) als opvolger voor ontslagen Beale'

'Rangers FC denkt aan Jansen (50) als opvolger voor ontslagen Beale'

02-10-2023 13:44

Rangers FC denkt na het ontslaan van hun manager Michael Beale aan Pascal Jansen als zijn opvolger. Dat meldt de Schotse krant The Daily Record. Volgens de krant staat Jansen open voor de overstap, ondanks de grandioze start van AZ.

Michael Beale werd zondag ontslagen bij Rangers, nadat de Schotten voor de derde keer verloren in de competitie. Steven Davis zal het voorlopig overnemen als interim-coach, alleen heeft hij geen UEFA-licentie. Daardoor mag hij geen Europese wedstrijden coachen van zijn ploeg. Rangers staat nu derde in de Scottish Premiership en de ploeg staat al zeven punten achter op koploper Celtic.

Rangers had na een ontslag van Beale een aantal kandidaten op het oog. Een daarvan is dus Jansen van AZ, maar ook Graham Potter, Kjetil Knutsen en Kevin Muscat zijn belangrijke kandidaten. Potter zou volgens de Schotse krant de baan al hebben afgezegd, waardoor Jansen bij de laatste drie kandidaten zit. Jansen zou ondanks de geweldige start van de Alkmaarders, best open staan voor de job. 

Ajax-verlosser op komst & Feyenoord-parel in trek! Bekijk #DoneDeal nu: