Hoofdtrainer Blessin na RWDM-Union: “Dit niet elke week, dan verlies ik mijn haar”

Hoofdtrainer Blessin na RWDM-Union: “Dit niet elke week, dan verlies ik mijn haar”

29-09-2023 11:46
4

Hoofdtrainer Alexander Blessin en nummer 10 Loïc Lapoussin reageren namens Union SG op de Zwanzederby tegen RWDM. Union won op bezoek bij RWDM met 2-3. Namens Union wisten Gustaf Nilsson, Mohamed Amoura en Lapoussin te scoren. Namens RWDM maakten Makhtar Gueye en Pierre Dwomoh de doelpunten.

Blessin is positief over de winstpartij van Union tegen RWDM, toch zag hij zijn ploeg 4 minuten verzwakken. “Moeilijk gaat ook, moeten mijn spelers gedacht hebben. De eerste 40 minuten hebben we perfect gespeeld, maar plots waren we 4 minuten afwezig”, citeert Sporza Blessin.

Blessin vond het uiteindelijk een prachtige derby tussen RWDM en Union, toch hoeft dat niet iedere week van de oefenmeester. “Uiteindelijk was het een fantastische match voor de voetballiefhebber, maar voor mij hoeft dit niet elke week, dan verlies ik mijn haar”, aldus Blessin.

Lapoussin reageerde ook na de derby tussen RWDM en Union. De speler gaf een vergelijkbaar antwoord zoals Florian Le Joncour dat voor de derby namens RWDM deed. “Een derby speel je niet, die win je. Makkelijk was het niet. Het doet deugd om de match te beslissen, ik ben er vol voor gegaan”, besluit Lapoussin.