KAA Gent speler De Sart: Nu profiteren wij eens van een laag blok tegen Antwerp

KAA Gent speler De Sart: "Nu profiteren wij eens van een laag blok tegen Antwerp"

28-09-2023 11:09
13

Julien De Sart blikt terug op het gelijkspel tussen Royal Antwerp FC en KAA Gent. De 28-jarige middenvelder sprak na de match over een goede teamprestatie, ondanks het feit dat Gent naar Antwerpen gekomen was om te winnen.  

Julien De Sart was na afloop tevreden met de teamprestatie. "Defensief is dit zeker een sterke basis om op voort te werken", zegt hij. "Met de bal hadden we wat beter kunnen doen, maar er zijn heel veel wedstrijden kort na elkaar. Altijd weer met hoog blok en een hoge pressing spelen is niet vol te houden", klinkt het bij De Sart op de officiële kanalen van KAA Gent.

Over het laag blok van KAA Gent is De Sart duidelijk. "Antwerp heeft in het verleden zelf heel vaak met een laag blok gespeeld en daarvan geprofiteerd. Nu hebben wij hetzelfde gedaan. We wisten door hun wedstrijd tegen RWDM dat zij daar moeilijkheden mee hebben", voegt De Sart eraan toe.

Omwille van het druk programma door de Europese wedstrijden, plus het feit dat de wedstrijd in Antwerpen gespeeld werd, was De Sart tevreden met het gelijkspel. “We kwamen zoals altijd om te winnen, maar het is een goed punt”, besluit hij.