Overmars blijft bij Antwerp: ''Nee, Ajax is een gepasseerd station''

Overmars blijft bij Antwerp: ''Nee, Ajax is een gepasseerd station''

26-09-2023 09:05
2

Ajax staat in de brand en ondertussen is technisch directeur Sven Mislintat vertrokken. Nu is het natuurlijk speculeren over een opvolger bij de Amsterdammers. Daarbij valt de naam van de technisch directeur van Royal Antwerp FC, Marc Overmars.

Overmars was anderhalf jaar geleden nog een hoofdonderwerp bij Ajax. De technisch directeur moest toen direct vertrekken vanwege grensoverschrijdende berichten.

Volgens Het Nieuwsblad is een terugkeer van Overmars, en dus een vertrek bij Royal Antwerp FC, uit den boze. ''Ajax en Overmars? Dat is een gepasseerd station'', vertelden bronnen dicht bij de club aan de krant.

Een eventuele terugkeer naar Ajax zou te gevoelig liggen, aangezien werknemers die destijds slachtoffer waren van ongepaste berichten nog steeds bij de Amsterdamse club werken. Daarnaast zou de behoefte aan stabiliteit tijdens het herstel van Overmars na zijn hartaanval in december 2022 een reden zijn voor het uitblijven van een mogelijke terugkeer.

Marc Overmars is sinds 21 maart 2022 technisch directeur bij Antwerp en heeft met Antwerp het kampioenschap en de Beker van België gewonnen in het seizoen 2022-2023.