Riemer zag twee blessures dynamiek veranderen: We domineerden helemaal

Riemer zag twee blessures dynamiek veranderen: "We domineerden helemaal"

24-09-2023 22:27
74

RSC Anderlecht en Club Brugge hebben de punten gedeeld in de Klassieker. Supporters en neutrale waarnemers konden zich niet bepaald warmen aan het 1-1-gelijkspel, waarin vooral in de tweede helft nauwelijks hoogtepunten te verzamelen vielen. Brian Riemer ziet dat toch even anders.

Vorig weekend ontstak de Deense trainer nog in een ongekende woede-uitbarsting, waarmee hij zijn goedlachse imago van zich af geschud leek te hebben. Een week later is hij weer zijn gekende, optimistische zelve. "We speelden een heel goede eerste helft. Voor mij zelfs de beste helft die ik hier al gezien heb", schuwt Riemer de grote uitspraken niet in gesprek met Sporza. "We domineerden helemaal en scoren een mooi doelpunt."

Tegenstander Club Brugge omschrijft hij als een "heel goed team". Niettemin had Anderlecht 45 minuten lang de bovenhand, aldus Riemer. Mogelijk had dat nog langer geduurd, maar Dame Fortuna stak daar een stokje voor. "De dynamiek veranderde wel na die twee blessures van ons. We verloren twee internationale spelers (Dolberg en Delaney, nvdr.) en dat bracht ons in een moeilijke positie", verklaart Riemer de povere tweede helft.