Pereira (Fulham) over Heynen van Genk: “Meest onderschatte speler in België”

Pereira (Fulham) over Heynen van Genk: “Meest onderschatte speler in België”

20-09-2023 11:13
1

De Braziliaanse Belg Andreas Pereira maakt het mooie weer in de Premier League bij Fulham. De aanvallende middenvelder ging in gesprek met Het Nieuwsblad en heeft een aantal mooie woorden over voor Bryan Heynen van KRC Genk

In een interview met Dave Peters krijgt de middenvelder van Fulham de vraag wat hij het meest mist aan België. Pereira noemt drie zaken: frieten, mijn vrienden en mijn vader. Die laatste komt regelmatig kijken naar zijn wedstrijden voor Fulham. “Maar het is toch niet hetzelfde”, geeft Pereira aan. “We zijn een hechte familie, we kunnen niet zolang zonder elkaars gezelschap.”

Ook zijn vrienden mist de middenvelder. Pereira zoekt vaak contact op met Bryan Heynen van KRC Genk. De twee hebben een sterke band. “Of hij de meest onderschatte speler is van België? 100 procent, dat denk ik wel ja”, geeft Pereira aan. “Die zou gemakkelijk in Premier League meekunnen.”

“Maar om nog even terug te komen op die Belgische frieten. Mijn bestelling is kippenvingers, een cervela en een grote friet met stoofvleessaus. We zullen daarna samen een uur op de loopband gaan staan.”