Middenvelder-Barça over Antwerp: Ken Alderweireld en ook Janssen, goede balans

Middenvelder-Barça over Antwerp: "Ken Alderweireld en ook Janssen, goede balans"

18 september - 17:35
7

Oriol Romeu, de 31-jarige middenvelder van FC Barcelona, blikt vooruit op de Champions League-match tegen Royal Antwerp FC. Romeu geeft aan dat hij meerdere spelers van Antwerp kent, volgens Romeu is Antwerp erg goed in balans als team.

Romeu sprak op de persconferentie over Antwerp, de middenvelder gaf aan dat hij Alderweireld kent. "Ik ken Toby Alderweireld, tegen hem heb ik enkele keren gespeeld toen ik bij Chelsea onder contract lag. Ook Vincent Janssen. Voor het overige is de balans in het team heel goed met talentvolle, jonge spelers op de flanken”, citeert De Gazet van Antwerpen de middenvelder.

Romeu geeft ook aan dat hij weet wat de kracht is van Antwerp. Volgens Romeu is The Great Old fysiek sterk en goed in balans. “Er zit ook veel fysieke kracht in het team dat gewoon is om dominant te spelen. Het is een goede ploeg met een perfecte balans”, besluit Romeu.

Romeu is nieuw bij Barcelona, de middenvelder kwam in de zomerse mercato over van FC Girona. Barcelona nam de ervaren middenvelder voor 3,4 miljoen euro over. Romeu heeft een contract getekend tot 2026 en speelde tot nu toe alle matchen in La Liga.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s