Croky Cup: Dit zijn de affiches in de zestiende finales

11-09-2023 12:25 Laatste update: 12:31
32

De Croky Cup-loting is voorbij, we weten nu wie het tegen elkaar gaan opnemen in de zestiende finales.

De affiches voor de zestiende finales zijn bekend.

STVV – Royal Francs Borains

De wedstrijden vinden plaats op drie verschillende speeldagen. Op 31 oktober en 1 en 2 november.

Eerder wisten FCV Dender, FC Knokke, Elene-Grotenberge, KRC Harelbeke, Visé, KV Oostende, Francs Borains, Meux, Zulte Waregem, SK Beveren, La Louvière, Patro Eisden, Thes Sport, Beerschot, Lierse en Olympic Charleroi zich te plaatsen voor de laatste 32.

Deze ploegen gaan het opnemen tegen de clubs uit de Jupiler Pro League. De Jupiler Pro League-teams zijn beschermd in deze fase van de Croky Cup. Dit betekent dat zij het in deze ronde niet kunnen opnemen tegen een ander Jupiler Pro League-team.

Een van deze 32 ploegen gaat zich bekronen tot de nieuwe winnaar van de Croky Cup. In het vorige seizoen wist Royal Antwerp FC er met de beker vandoor te gaan. Antwerp won in de finale met 0-2 van KV Mechelen. Dit gebeurde door doelpunten van Michel Ange Balikwisha en Vincent Janssen.