Carrasco na Azerbeidzjan – Rode Duivels: “Niet realistisch geweest voor de goal”

Carrasco na Azerbeidzjan – Rode Duivels: “Niet realistisch geweest voor de goal”

09-09-2023 20:38

Yannick Carrasco, de Rode Duivel en gloednieuwe aanwinst van Al Shabab, reageert na de 0-1 overwinning op Azerbeidzjan. Carrasco was de enige doelpuntenmaker, de linksbuiten verlengde een schot van Johan Bakayoko voorbij de doelman.

Carrasco vertelt over zijn doelpunt voor de Rode Duivels, volgens Carrasco was het een doelpunt zoals Filippo Inzaghi ze vaak maakte. “Het was een goal zoals van Filippo Inzaghi. Ik wilde diep lopen en ik zag dat Johan ging schieten. Ik zet gewoon mijn voet en met geluk is de bal de andere kant van de keeper op gegaan”, deelt Carrasco voor de camera’s van Het Laatste Nieuws.

Carrasco maakte dan misschien niet zijn mooiste treffer uit zijn voetbalcarriere, maar wel een zeer belangrijke voor de Rode Duivels. “Ja heel belangrijk, het zijn drie punten. Toch blij om hier te kunnen winnen want het is nooit makkelijk”, vertelt Carrasco.

Carrasco zag dat de Rode Duivels niet sterk voor de dag kwamen tegen Azerbeidzjan. “Nee geen topmatch van de ploeg, maar we wisten dat het moeilijk ging worden. Zeker als je de wedstrijd niet af kunt maken. Zij hebben niets te verliezen. Dus als je pas 1-0 voorstaat, zij gaan alles geven tot aan de laatste minuut”, meent Carrasco.

Carrasco vond ook dat Azerbeidzjan af en toe gevaarlijk werd, volgens Carrasco waren de Rode Duivels niet scherp genoeg voor de goal. “We hebben wat schrik gehad op het einde van de match. We hadden toch redelijk veel kansen gecreëerd, maar we zijn niet realistisch geweest voor de goal. Maar bon, het voornaamste is dat we de 0 hebben behouden van achter. En zo verder blijven werken en verbeteren”, besluit Carrasco.