'Verratti vertrekt dan toch bij PSG: Ook ploeggenoot richting Qatar'

'Verratti vertrekt dan toch bij PSG: Ook ploeggenoot richting Qatar'

9 september om 13:41
Laatste update: 9 september om 13:29

Marco Verratti is dan eindelijk dicht bij zijn vertrek bij Paris Saint-Germain. De Italiaanse middenvelder heeft geen toekomst meer in de Franse hoofdstad en kan nu de overstap maken naar het Qatarese Al Arabi. PSG zou nog een transfersom van vijftig miljoen euro krijgen voor de middenvelder. 

Volgens Fabrizio Romano moet de deal volgende week rondkomen, maar Verratti is nog niet gearriveerd in de hoofdstad van Qatar. Het is vooral wachten op de daadwerkelijke komst van de Italiaan, want Al Arabi en PSG zijn al een tijdje helemaal rond. De laatste details worden nu met Verratti besproken. Eerder klapte voor de middenvelder al een deal met het Saudische Al Hilal, maar nu lijkt de Italiaan onder de pannen.

In Qatar kan Verratti een middenveld vormen met voormalig Barcelona-middenvelder Rafinha en oud-Feyenoorder Mohamed Taabouni. Voor de middenvelder was er bij PSG duidelijk geen toekomst meer. Zo zat hij dit seizoen nog geen enkele keer bij de wedstrijdselectie, werd hij niet ingeschreven voor de Champions League en traint hij mee op het tweede plan van PSG. Ook Julian Draxler lijkt nog de overstap van PSG naar Qatar te gaan maken.