Harkin (Standard) na komst Sowah van Club Brugge: “Ervaring en kwaliteiten

Harkin (Standard) na komst Sowah van Club Brugge: “Ervaring en kwaliteiten"

06-09-2023 17:31
3

Standard heeft zich versterkt met Kamal Sowah. De Ghanese middenvelder wordt dit seizoen geleend van Club Brugge met aankoopoptie. Fergal Harkin, de Director of Football van Standard reageert content op de komst van de 23-jarige Sowah.

Harkin is erg content met de komst van aanvallende middenvelder Sowah. ““Kamal zal onze offensieve sector versterken en de concurrentie binnen onze groep aanscherpen”, deelt Harkin via de officiële kanalen van Standard.

Harkin vertelt verder over de ervaring en kwaliteiten van Sowah. “Zijn ervaring in de Belgische competitie, zijn technische en fysieke kwaliteiten, zijn snelheid en zijn diepgang zullen extra troeven zijn voor onze ploeg”, besluit Harkin.

Sowah wordt toegevoegd aan de selectie van De Rouches, waar hij weer mag samenwerken met hoofdtrainer Carl Hoefkens. De twee kennen elkaar eerder van hun gezamenlijke periode bij Club Brugge. Sowah en Hoefkens deelden een succesvolle Champions League-campagne. Namens Club Brugge wist Sowah in 53 matchen twee keer te scoren en vijf assists af te leveren.