Kruzliak ontslagen wegens veroorzaken penalty tegen AEK

Na 3 matchen ontslagen wegens veroorzaken penalty: ''We wensen hem géén succes'

6 september om 16:54

Deze zomer trok Volos NPS Dominik Kruzliak aan als nieuwe speler. Na drie duels voor de Griekse club kan de verdediger alweer op zoek naar een nieuwe club. De reden? Kruzliak veroorzaakte afgelopen weekend tegen AEK Athene een strafschop.

Nadat Royal Antwerp FC vorige week AEK uit de Champions League kegelde, moest de ploeg uit Athene afgelopen weekend spelen op het veld van Volos. Kruzliak begon op de bank, maar mocht in het begin van de tweede helft tussen de lijnen komen. Die invalbeurt zou niet geruisloos verlopen.

Bij een 2-2 stand in de 92e minuut maakte Kruzliak een overtreding in de eigen zestien. De scheidsrechter legde de bal op de stip en vanaf elf meter zette Nordin Amrabat de 2-3 eindstand op het bord. Volos bleef zo zonder punten achter.

Geen succes
Het bestuur van de Griekse club was daar blijkbaar niet blij mee en liet na de match weten dat Kruzliak vanaf nu weer een vrije speler is. Het statement op de website van de club is veelzeggend. 'Het contract van Kruzliakis met wederzijds goedvinden opgezegd. We wensen hem geen succes in de toekomst, maar we zullen hem zeker herinneren.'