Lang blij dat PSV en hij zich allebei hebben aangepast: 'Ben anders dan de rest'

Lang blij dat PSV en hij zich allebei hebben aangepast: 'Ben anders dan de rest'

06-09-2023 08:11

Noa Lang (ex-Club Brugge) is het met Ronald Koeman eens, ook hij zou Luuk de Jong graag weer terug zien bij Oranje. De buitenspeler heeft een goede connectie met zijn aanvoerder en ziet ook dat hij een goede optie kan zijn voor de Nederlandse aanval. Lang zal dan ook een hartig woordje met De Jong spreken als hij terug bij PSV is.

"Ik moet als ik terug ben bij PSV maar even goed met hem praten", vertelt Lang over de situatie van De Jong bij Oranje tegen De Telegraaf. "Maar uiteindelijk moet hij natuurlijk doen wat hij zelf wil. Hij heeft twee kleintjes en wil ook wel eens bij zijn gezin zijn. Als voetballer ben je veel weg. Ik heb een zoontje van vier maanden, Navy, en ik ben al vijf keer weggeweest. Dat is het leven van een voetballer, maar ik doe het ook om mijn zoon trots te maken."

Lang is inmiddels helemaal gesetteld en voelt zich op zijn plek bij PSV. "Ik denk dat ik me goed heb aangepast en dat de club zich ook goed aan mij heeft aangepast. Ik ben wel wat anders dan de rest. Voor de buitenwereld was het de vraag hoe dat zou gaan. Maar de club en ik wisten wel dat dat goed zat. Het kan alleen maar beter gaan als ik nog fitter wordt." Lang staat tot nu toe op drie goals in zes wedstrijden voor PSV.