UPDATE: 'Cobbaut op punt om bij KV Mechelen te tekenen, huur met optie koop'

UPDATE: 'Cobbaut op punt om bij KV Mechelen te tekenen, huur met optie koop'

04-09-2023 21:08 Laatste update: 05-09-2023 08:40
13

De komende dagen is de kans groot dat KV Mechelen Elias Cobbaut gaat voorstellen als aanwinst. Op Instagram liet de verdediger alvast weten dat hij momenteel op weg is naar ons land.

Op Instagram deelde Cobbaut een foto van een vliegtuig met daarbij een Belgisch vlagje. Op sociale media doet er ook een WhatsApp-bericht de ronde waaruit blijkt dat de verdediger op weg is naar KV Mechelen.

Momenteel staat Cobbaut op de loonlijst van Parma. De Italiaanse tweedeklasser gaat hem verhuren aan Mechelen. Er zou ook sprake zijn van een aankoopoptie.

Terug naar het oude nest
Cobbaut speelde tien jaar voor de jeugd van KV Mechelen alvorens hij doorbrak bij de A-ploeg. Na zijn doorbraak versierde hij een transfer naar RSC Anderlecht. Paars-wit betaalde destijds drie miljoen voor de linkerflankspeler. Toen hij bij Anderlecht op een zijspoor belandde, trok hij naar Parma.

Update: Elias Cobbaut staat op het punt om te tekenen bij KV Mechelen. De onderhandelingen met Parma zijn bijna afgerond. Cobbaut komt over op huurbasis en KV Mechelen heeft ook een optie tot koop bedongen mits Cobbaut tekent. De verdediger legt op dinsdag medische testen af. Dat meldt Het Laatste Nieuws.