Bakayoko

OFFICIEEL: Bakayoko krijgt met Lozano extra concurrent bij PSV

1 september om 20:21
Laatste update: 1 september om 20:27

Hirving Lozano is officieel weer een speler van PSV. De 28-jarige Mexicaan tekent voor vijf seizoenen, tot medio 2028, en keert na een periode van vier jaar bij Napoli terug in het voor hem bekende Philips Stadion. Bij Eindhoven wordt Lozano een concurrent op de rechterkant voor Johan Bakayoko, die besloot in Eindhoven te blijven. 

PSV heeft de rentree van Lozano tijdens het jubileumgala rond het 110-jarig bestaan bevestigd. Hij schijnt in eerste instantie 12,2 miljoen euro te kosten. Dit bedrag kan nog oplopen tot zo'n 15 miljoen euro. Dat zou een nieuw clubrecord betekenen en is een schijntje vergeleken met de veertig miljoen euro die Napoli in 2019 voor Lozano betaalde.

In Eindhoven gaat Chucky ongeveer drie miljoen euro per jaar verdienen. De 28-jarige Lozano werd bij PSV één keer landskampioen en dat lukte hem ook met Napoli. In zijn eerste periode bij PSV was hij een echte publiekslieveling. De Mexicaan speelde in totaal vier jaar voor PSV. In die periode maakte hij veertig goals in 79 officiële wedstrijden.