'Door aantrekken Bakayoko-concurrent lijkt transfer Debast naar PSV van de baan'

'Door aantrekken Bakayoko-concurrent lijkt transfer Debast naar PSV van de baan'

01-09-2023 10:33
11

Hirving Lozano vliegt vrijdagochtend van Napels naar Eindhoven om zijn transfer naar PSV af te ronden. Dat melden verschillende media. Beide partijen zijn nog altijd niet akkoord, maar het zou nog gaan om de laatste details. Met het aanblijven van Johan Bakayoko lijkt het erop dat Lozano en Bakayoko gaan strijden om de rechtsbuiten-positie.

Op dit moment ligt er een bedrag van twaalf miljoen euro plus een aantal bonussen op tafel. Hij heeft van Napoli al de kans gekregen om zijn medische keuring te ondergaan in Eindhoven, zodat de clubs snel kunnen schakelen bij een akkoord. Allebei de partijen hebben er vertrouwen in dat de deal rondkomt voor het sluiten van de deadline. PSV heeft daarmee de selectie bijna compleet.

De Eindhovenaren hopen zich op de laatste dag van de window nog te versterken met een verdediger. Een dure optie als Zeno Debast of Davinson Sánchez lijkt hiervoor niet meer in aanmerking te komen. Door de komst van Lozano en het blijven van Sangaré en Bakayoko, zijn er niet genoeg financiële middelen om nog een flinke uitgave te doen. Donderdag werd César Montes genoemd als een belangrijke optie voor PSV.

Update: Lozano is op Deadline Day om 10.00 uur geland in Eindhoven. Chucky, die op Eindhoven Airport wordt opgewacht door cameraploegen, zal daarna medisch gekeurd worden en vervolgens tekenen bij PSV. Het is dus een kwestie van tijd totdat de transfer helemaal officieel wordt.