'Manchester United heeft beet en sluit huurdeal met Tottenham Hotspur'

'Manchester United heeft beet en sluit huurdeal met Tottenham Hotspur'

31 augustus - 22:42
4

Manchester United gaat zich versterken met Sergio Rerguilón, meldt transferexpert Fabrizio Romano. De 26-jarige vleugelverdediger komt op huurbasis over van Tottenham Hotspur.

United en Spurs hebben een akkoord bereikt over de tijdelijke transfer van Reguilón, die donderdagavond medisch gekeurd wordt door The Mancunians. De Spanjaard wordt voor één seizoen verhuurd, al is er in januari de mogelijkheid om de huurperiode voortijdig af te breken. Chelsea-verdediger Marc Cucurella was ook in beeld bij United, maar hij zal niet meer komen.

Door blessures van Luke Shaw en Tyrell Malacia was manager Erik ten Hag naarstig op zoek naar een linksback. Ten Hag moest dit seizoen tot dusver een beroep doen op rechtspoot Diogo Dalot op linksback. Met de komst van Reguilón heeft United een oplossing gevonden voor het zorgenkindje. Het is onduidelijk wanneer Malacia weer terugkeert bij United.

Reguilón speelt sinds 2020 bij Tottenham, dat hem destijds voor dertig miljoen euro overnam van Real Madrid. Het afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor Atlético Madrid.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s