Nainggolan grapt na transfer Lukaku: “Gelukkig zal ik altijd de eerste blijven”

Nainggolan grapt na transfer Lukaku: “Gelukkig zal ik altijd de eerste blijven”

31-08-2023 16:46
1

Radja Nainggolan, de voormalige Rode Duivel en speler van AS Roma, deelt zijn mening over de transfer van Romelu Lukaku naar AS Roma. Nainggolan maakte furore bij de Romeinen, de middenvelder gelooft dat Roma de perfecte plek is voor Lukaku om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Nainggolan was onze eerste landgenoot die zijn stempel wist te drukken bij AS Roma. "Gelukkig zal ik altijd de eerste blijven", grapt Nainggolan. “Serieus, ik ben blij voor Romelu en Roma. Het verraste me, al wist ik dat hij dringend een club zocht, maar dit is voor alle partijen een mooie oplossing”, deelt Nainggolan aan Sporza.

Nainggolan is ervan overtuigd dat het zowel voor Lukaku als voor Roma een erg goede match is. Het is de perfecte plek om zich te herlanceren na een minder seizoen en omgekeerd zal Roma zijn kwaliteit bijzonder goed kunnen gebruiken", besluit Nainggolan.

De 35-jarige Nainggolan is op dit moment transfervrij. De centrale middenvelder speelde 203 matchen voor AS Roma. Hierin wist hij 33 doelpunten te maken en leverde hij 28 assists aan zijn ploegmaats.