‘Club Brugge krijgt concurrentie voor verdediger van zeven miljoen euro’

‘Club Brugge krijgt concurrentie voor verdediger van zeven miljoen euro’

28-08-2023 11:34 Laatste update: 13:46
14

De zomermercato blijft nog enkele dagen open en een aantal clubs uit de Jupiler Pro League zoeken nog naar de nodige versterkingen. Ook Club Brugge hoopt haar kern nog wat extra kwaliteit cadeau te doen. 

Op zondag schreef France Blue Hérault al dat Club Brugge onderhandelt met Montpellier over de 21-jarige centrale verdediger Maxime Estève. De nummer twee in het klassement zou al een bod van ongeveer 7 miljoen euro uitgebracht hebben. De onderhandelingen zijn al enkele dagen aan de gang.

Ondertussen heeft ook Sacha Tavolieri een tweet verstuurd over de verdediger en de interesse van Club Brugge. Ook hij meldt dat de interesse concreet is. Club Brugge gaat vol voor Maxime Estève”, schrijft Tavolieri. ‘Onderhandelingen aan de gang met Montpellier voor een deal ter waarde van ongeveer €7m, inclusief bonussen’, aldus Tavolieri in zijn tweet. 

Tavolieri schrijft op maandag echter ook dat Club Brugge meerdere pistes bekijkt. ‘Club Brugge kijkt ook naar andere verdedigende opties naast Maxime Estève’, aldus de Twitter-journalist. 

Update: Volgens journalist Sacha Tavolieri krijgt Club Brugge concurrentie van Udinese voor Maxime Esteve. Montpellier wil naar verluidt zeven miljoen euro exclusief bonussen ontvangen.