‘Olympiakos en Nottingham Forest zijn concreet voor Amuzu van RSC Anderlecht’

‘Olympiakos en Nottingham Forest zijn concreet voor Amuzu van RSC Anderlecht’

27-08-2023 20:03
17

Francis Amuzu, de buitenspeler van RSC Anderlecht, geniet interesse van het Olympiakos en Nottingham Forest. Zowel Olympiakos als Nottingham Forest zijn bereid om 6 miljoen euro te betalen voor de 24-jarige linksbuiten, weet Het Nieuwsblad.

De 6 miljoen euro die Olympiakos en Nottingham over hebben voor Amuzu is volgens Anderlecht niet voldoende. Paars-wit verlangt een bedrag van acht tot negen miljoen euro voor Amuzu. De Engelse transfermarkt eindigt voor Nottingham op 1 september, voor Olympiakos is dit op 15 september.

Wanneer Amuzu toch nog een transfer maakt naar Olympiakos of Nottingham Forest, dan is het nog niet zeker dat Anderlecht een nieuwe buitenspeler gaat aantrekken. Anderlecht beschikt op dit moment naast Amuzu ook over Alexis Flips, Anders Dreyer, Mustapha Bundu en Tudor Mendel-Idowu.

Amuzu heeft al een flinke geschiedenis bij Anderlecht. Amuzu startte bij paars-wit bij Anderlecht U17 in 2016. De linksbuiten heeft tot nu toe 206 matchen gespeeld namens Anderlecht, hij wist hierin 20 keer te scoren en 28 assists af te leveren.