'Man United kijkt door blessuregolf naar backs van Chelsea en Tottenham'

'Man United kijkt door blessuregolf naar backs van Chelsea en Tottenham'

26-08-2023 23:44
8

Manchester United is op zoek naar een goedkope linksback en denkt daardoor aan een deal met Chelsea of Tottenham HotspurMarc Cucurella en Sergio Reguilón staan namelijk op de wensenlijst van The Red Devils.

Doordat Luke Shaw en Tyrell Malacia voorlopig zijn uitgeschakeld met blessures, is de spoeling momenteel dun bij United op de linksbackpositie. De Engelse club heeft niet veel transferbudget meer over, maar wil nu wel graag nog een extra linksachter aantrekken. Daar zijn onder meer Cucurella en Reguilón dus voor beeld, melden Fabrizio Romano en Manchester Evening News.

Bij Cucurella denkt United aan een huurdeal. Van een mogelijke Reguilón-transfer zijn nog details bekend. Duidelijk is wel dat er nog een linksback op de shortlist van de Engelse grootmacht staat. Wie dat is, is momenteel nog niet bekend. 

Cucurella en Reguilón zijn allebei overbodig bij respectievelijk Chelsea en Tottenham. Eerstgenoemde speelde nog geen minuut dit seizoen, terwijl laatstgenoemde nog geen enkele keer bij de wedstrijdselectie van Spurs zat in de huidige voetbaljaargang.