UPDATE: Tavolieri: 'Club Brugge-target Bassette kan tekenen bij KV Mechelen'

UPDATE: Tavolieri: 'Club Brugge-target Bassette kan tekenen bij KV Mechelen'

24-08-2023 18:17 Laatste update: 26-08-2023 09:40
8

Met Benjamin Faraas heeft Club Brugge recent een nieuwe aanvaller in huis gehaald voor NXT. Daar blijft het mogelijk niet bij. Ook Norman Bassette blijft namelijk een target voor de Bruggelingen.

Eerder raakte al bekend dat de Belgische jeugdinternational op het verlanglijstje stond van de Bruggelingen. Een akkoord met zijn club SM Caen was er nog niet, maar volgens lokale media wordt dat wel snel verwacht.

Bassette was namelijk eerder deze week niet aanwezig op de training van de Franse ploeg en was afgezakt richting België, om daar te onderhandelen met Club Brugge. Men verwacht dat deze zomer Bassette nog opnieuw in ons land zal voetballen.

De spits werd opgeleid door Sporting Charleroi en KAS Eupen alvorens in 2020 richting Frankrijk te trekken. Bij de Franse club mocht hij al debuteren in het A-elftal en was hij in veertien partijen goed voor één doelpunt. Bij Club Brugge zal hij eerst ervaring opdoen bij Club NXT om daarna mogelijk de stap richting de A-kern te zetten.

Update: Bassette heeft de mogelijkheid om bij KV Mechelen te tekenen. De Belgische centrumspits, momenteel spelend voor het Franse SM Caen, staat ook open voor een transfer naar die club, zo meldt Sacha Tavolieri.