Nainggolan valt 'vriend' De Rossi volledig af: Hij verkocht mij een hoop onzin

Nainggolan valt 'vriend' De Rossi volledig af: "Hij verkocht mij een hoop onzin"

21-08-2023 17:40
2

Radja Nainggolan bewijst nogmaals dat hij nooit een blad voor de mond neemt. Ditmaal haalt de gewezen Rode Duivel uit naar Daniele De Rossi, die tot voor kort nochtans nog te boek stond als een boezemvriend van hem.

In een interview met Italiaanse media lijkt Nainggolan de bruggen met De Rossi, oud-ploeggenoot bij AS Roma, volledig op te blazen. Beide heren kwamen elkaar vorige winter opnieuw tegen, want op aandringen van trainer De Rossi koos Nainggolan voor een vervolg bij SPAL, in de Serie B. Dat draaide uit op een ontgoocheling. De Rossi werd al snel op straat gezet en Nainggolan kon maar zelden schitteren.

De Antwerpenaar wijst zijn (oude?) vriend met de vinger. "Ik maakte een oprechte keuze en ging naar De Rossi in SPAL. Hij overtuigde me door me een hoop onzin te verkopen: mooie stad, mooie club club, alles was perfect ... Ik kom er aan en na tien dagen schopten ze hem eruit", spuwt Nainggolan zijn gal.

Daarop heeft de middenvelder intussen beslist om SPAL alweer te verlaten. Verder dan tien wedstrijden en één doelpunt kwam hij niet. Waar zijn toekomst ligt, is nog onduidelijk, al is dat in het hoofd van Nainggolan wél al helder omlijnd. "Ik wacht op een club uit de Serie A", klinkt het stellig. Die competitie verruilde hij medio 2021 nog voor Royal Antwerp FC. Dat verhaal draaide slecht uit.