Vanhaezebrouck is streng voor KAA Gent-spelers: Speelden als een pseudoleider

Vanhaezebrouck is streng voor KAA Gent-spelers: "Speelden als een pseudoleider"

20-08-2023 23:02 Laatste update: 21-08-2023 09:18
3

Hein Vanhaezebrouck was allerminst tevreden met de prestatie van zijn jongens tegen STVV. KAA Gent kwam al vroeg op achterstand tegen de Kanaries en speelde uiteindelijk met 2-2 gelijk. Genoeg om gedeeld leider te blijven, maar niet goed genoeg voor Vanhaezebrouck.

Gent had helemaal geen verhaal tegen STVV, dat in het begin van de partij wervelend begon en dat beloond zag worden met twee doelpunten. “Eigenlijk is het onbegrijpelijk, en zelfs te belachelijk voor woorden", was Vanhaezebrouck scherp bij Het Nieuwsblad.

"Ik heb tijdens die drankpauze nét hetzelfde gezegd als vóór de match. Dat we absoluut scherp moesten starten, want dat zij tegen de leider speelden. Alleen voetbalden wij als een pseudoleider", luidt Vanhaezebrouck de alarmbel na het gelijkspel.

Voor de trainer van Gent was er dan ook een groot gebrek aan drive bij zijn spelers. "Sommigen durven puur op hun kwaliteiten rekenen, ja. Zij hebben niet die scherpe drive. Terwijl je ook door het vuur dient te gaan als het eens minder loopt", aldus Vanhaezebrouck.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)