'Tottenham voert verkennende gesprekken met Chelsea over Lukaku'

'Tottenham voert verkennende gesprekken met Chelsea over Lukaku'

20 augustus - 10:26 Laatste update: 10:28
5

Tottenham Hotspur heeft zijn oog laten vallen op Romelu Lukaku. Dat meldt Calciomercato. De club uit Londen is na het vertrek van Harry Kane op zoek naar een nieuwe spits en heeft zelfs als verkennende gesprekken gevoerd met Chelsea over een transfer van de dertigjarige Belg. 

De toekomst van Lukaku is al weken onderwerp van gesprek. Zijn openlijke flirt met Juventus betekende een breuk met Internazionale en ook Chelsea gaat niet met hem door. The Blues maakten onlangs bekend hem geen rugnummer te geven voor komend seizoen. Ook bij de Oude Dame zit in ieder geval een groot gedeelte van de fans niet op hem te wachten, zo maakten ze onlangs maar al te duidelijk tijdens een oefenwedstrijd

Wellicht ligt zijn toekomst toch in Engeland. Volgens Calciomercato wil Spurs hem aantrekken. Er zouden zelfs al verkennende gesprekken zijn gevoerd met Chelsea. Het is vooralsnog onduidelijk of Lukaku zelf welwillend staat tegenover een stap naar naar The Lilywhites. Mocht de overstap er daadwerkelijk komen, dan heeft hij met het vertrek van clubicoon Kane gigantische schoenen om te vullen. 

Een ander scenario dat zich kan voordoen is een vertrek naar Saudi-Arabië. Mocht Lukaku er voor 1 september niet in slagen om een overstap binnen Europa te maken, dan kan hij nog altijd verkassen naar het kapitaalkrachtige land, aangezien daar de markt langer open is. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s