Dejaegere kon in de VS spreken met Messi: "Zei me dat Frankrijk een drama was"

21 augustus om 20:18

Brecht Dejaegere vertoeft momenteel in de Verenigde Staten, waar hij zijn brood verdient bij Charlotte. Daardoor nam hij het opnieuw op tegen Lionel Messi, waarmee hij tijdens de wedstrijd ook nog een praatje kon slaan.

In een gesprek met Het Nieuwsblad onthult de ex-speler van KAA Gent ook wat hij gezegd heeft aan de Argentijnse wereldster. Daarin had het duo het onder meer over hun periode in Frankrijk. "Ik denk niet dat hij me nog kende", lacht Dejaegere.

"Ik zei hem: Het is hier toch beter dan in Frankrijk, hè. Waarop hij vroeg: Heb jij nog in Frankrijk gespeeld misschien? Ja, bij Toulouse", gaat Dejaegere nog verder. Messi had het niet meteen naar zijn zin in Frankrijk en bevestigde dat ook nog eens tegen Dejaegere. "En toen zei hij met een glimlach: Ja, Frankrijk was echt een drama'", onthult de middenvelder.

Voor Dejaegere was het alleszins een gesprek om nooit te vergeten. "Ik ben zo'n grote fan van hem", zegt de middenvelder. "Dat ik er nu al voor de derde keer tegen kon spelen en dat ik er zelfs even tegen kon babbelen en hij zelfs nog antwoordt: dat had ik nooit durven dromen", besluit hij.