Vanhaezebrouck na verliespartij Gent: “Rap naar huis zou ik zeggen”

Vanhaezebrouck na verliespartij Gent: “Rap naar huis zou ik zeggen”

17-08-2023 21:34
10

Hein Vanhaezebrouck reageert op de verliespartij van KAA Gent tegen het Poolse Pogoń Szczecin. Gent ging in Polen met 2-1 onderuit. De hoofdtrainer van Gent geeft aan dat het een wedstrijd was om snel te vergeten. Gent wist de eerste match in het tweeluik met 5-0 te winnen, hierdoor is de ploeg door naar de Play-Offs van de groepsfase van de Conference League. De verliespartij tegen Pogon betekent een einde aan de zegereeks van Gent, De Buffalo’s wonnen zesmaal op rij.

Vanhaezebrouck vertelt dat het een match was om snel te vergeten tussen Gent en Pogon. “Rap naar huis zou ik zeggen, we vliegen vanavond nog terug. Snel vergeten, geen zin om daar lang bij stil te blijven staan. We hadden natuurlijk gehoopt op een beter resultaat, het niveau was niet waarop we gehoopt hadden”, deelt Vanhaezebrouck via de officiele kanalen van Gent.

Vanhaezebrouck geeft toch aan dat er wel wat te leren valt voor Gent uit deze match. “We geven een makkelijk doelpunt weg, tweede helft was iets beter. We moeten klinischer worden en we moeten echt dergelijke matchen ook gewoon kunnen afmaken. De 0 houden en 1 keer scoren. Dat zijn leermoment voor ons”, besluit Vanhaezebrouck.