Hevige strijd om Sinisterra: 'Feyenoord en OGC Nice willen flankaanvaller'

Hevige strijd om Sinisterra: 'Feyenoord en OGC Nice willen flankaanvaller'

17-08-2023 17:44

OGC Nice is samen met Feyenoord in de race voor de handtekening van Luis Sinisterra. Dat meldt het Engelse Sky Sports donderdag. De Colombiaan wil graag weg bij Leeds United en kan via Feyenoord en Nice een uitweg vinden.

Of de Franse ploeg, die ook interesse toont in RSC Anderlecht-pion Francis Amuzu, al gesprekken heeft gevoerd of hoe ver de onderhandelingen zijn, is nog onduidelijk. Nice zou op dit moment wel samen met Feyenoord aan kop gaan in de race om Sinisterra. De Rotterdammers lijken wel al gesprekken te hebben gevoerd met Leeds United.

Sinisterra traint op dit moment apart van de groep bij Leeds. De Colombiaan heeft een clausule in zijn contract, waardoor hij weg mag na de degradatie uit de Premier League. Nice is gedeeltelijk in handen van de Britse miljardair Jim Ratcliffe, de man die eerder in beeld was om Manchester United over te nemen. Door die kapitaalinjectie kan de club een stuk meer geld op tafel leggen dan voorheen.

Eerder leek een deal rond Sinisterra vrij onwaarschijnlijk, door de transferclausule die Feyenoord niet bereid was te betalen. De Rotterdammers mikken op een huurdeal, alleen Leeds wil de Colombiaan graag verkopen. Welke optie nu op tafel ligt in de gesprekken is nog onbekend.